Vaga horoskop

Horoskop za ovu nedelju pogledajte na dnu stranice.
Vaga je urbani diplomata,romantična i šarmantna,miroljubivi,
idealista,društvena ali i neodlučna i promenljiva,lakoverna i samopopustljiva.

Vaga je jedini znak u zodijaku bez života, svi ostali su predstavljeni bilo ljudima ili životinjama. Mnogi savremeni astrolozi je smatraju najpoželjnijim od zodijačkih znakova .Vage su među najcivilizovanijim od dvanaest zodijačkih znakova i često veoma lepe.Imaju eleganciju, šarm i dobar ukus, pripadnici ovog znaka su ljubazni, veoma nežni, i ljubitelji lepote, harmonije (kako u muzici tako i u društvenom životu) i zadovoljstva koje oni donese.

Imaju dobru kritičnost i u stanju su da stoje iza i pogledaju nepristrasno na pitanja koja zahtevaju nepristrasan sud.Ali ne tolerišu argumente od bilo koga ko dovodi u pitanje njihovo mišljenje kada su dostigli zaključak, njihova istina izgleda im jasno.Među njihovim manama je i nestrpljenje nepriznavanje kritike i pohlepa za odobrenjem. Ali, njihovi likovi su u celini gledano uravnoteženog, pa čak i diplomatskog temperamenta.

Vage su osetljive na potrebe drugih i imaju dar razumevanja emocionalnih potreba svojih drugova i ispunjavaju ih sopstvenim urođenim optimizmom – oni su vrsta ljudi koji uvek kažu da, ” Oni uvek čine da se osećate bolje samo zato jer ste bili sa njima. ” Oni su veoma društvena bića. Oni mrze okrutnost,pokvarenost i vulgarnost,mrze sukobe između ljudi, pa daju sve od sebe da sarađuju i naprave kompromis sa svima oko njih.Njihov ideal za njihov krug i za društvo u celini je jedinstvo.

Njihov um je više umetnik nego intelektualac, mada obično veoma umeren i dobro izbalansiran da bude avangardna u svakom umetničkom poduhvatu. Imaju dobru percepciju i posmatranju i njihovu sposobnost kritički.

U njihovim ličnim odnosima oni pokazuju razumevanje za stanovišta druge osobe , pokušavajući da reše sve razlike i postignu kompromis,čak su i često spremni da dozvole da se sve reši na njihovu štetu, samo da ne bi pokvarili odnos sa nekim. Oni vole suprotni pol do stepena promiskuiteta .
Njihovi brakovi, međutim, imaju šansu za uspeh, jer su oni često unija “pravih umova”. Vaga je uvek za nastavak ljubaznost prema svom partneru bez obzira na rasprave. Ovo proizilazi iz toga što je Vaga od svih zodijačkih znakova najviše spremna da toleriše i dragima popusta.

Vagine negativne osobine su što može biti promenljiva i neodlučna, nestrpljiva konvencionalna i plašljiva, lagodna do tačke inercije, retko se ljuti pa čak i kada to okolnosti zahtevaju, a ipak može da šokira sve vage oko sebe sa iznenadnom olujom besa.Njihova ljubav prema zadovoljstvu i uživanju ih može dovesti do ekstravagancije; Muškarci Vage mogu da se degenerišu u neodgovorne kockare a Žene Vage bezbrižne sa novcem ponekad proćerdaju svoje bogatstvo na nepotrebne stvari. Oba pola mogu postati veliki tračari. Karakteristika znaka je nezasita radoznalost koja ih mami da se raspitaju o svakom društvenom skandalu u njihovom krugu.
.

U velikom broju opisa stoji “lenja Vaga”, to se ponekad daje zapravo više radi aliterative nego što je istina.Vage mogu biti iznenađujuće energične, iako je istina da oni ne vole grube i prljave poslove. Iako su neke skromne , druge su veoma ambiciozne. Mogu da budu uspešni kao administratori, advokati (oni imaju jak osećaj za pravdu), antikvari, državni službenici i bankari, jer oni su pouzdani u rukovanju novcem drugih ljudi. Vage finansijeri ponekad postanu dobri špekulanti, jer imaju optimizam i sposobnost da se oporave od finansijskih krahova.

Vage prati slabost u leđima i lumbago, osetljive su na probleme sa bubrezima i bešikom, naročito na pesak i kamen.Treba da izbegavaju prejedanje u hrani, a naročito piće.

Boja izbora za Vage je plava.

Dragi kamen safir.

Vladajuća planeta je VENERA.