Strelac horoskop

Horoskop za ovu nedelju možete pogledati na dnu stranice.
Strelac je slobodoljubivi optimista ,veseo i raspoložen,pošten i jasan,filozof jakog intelekta ali i neodgovoran i površan,netaktičan i nemiran,bezbrižan i optimista kada treba preduzeti akciju.

Strelci imaju pozitivan pogled na život, puni su elana, energije, svestrani su avanturisti i odlučni u namerama da prošire životna iskustva izvan fizički poznatog. Oni uživaju u putovanjima i istraživanjima, najviše zato što su njihovi umovi stalno otvoren za nove dimenzije i saznanja.Oni su u osnovi ambiciozni i optimistični, i biće takvi čak i kada su izgubljene njihove nade. Oni su častni, pošteni, pouzdani, iskreni, velikodušani i sa strašću za pravdu. Oni su obično na strani autsajdera i najslabijih u društvu za koje će se boriti bez bilo kog razloga.

Strelci su obično skromni i često su religiozni, sa jakim osećajem moralnosti, iako imaju tendenciju da veruju u etičke kodekse prate ih i klanjaju se više uverenjima o Bogu, nego samom Bogu. To znači da je za njih važnije pridržavanje rituala i konvencionalne prakse kao nečega važnijeg od istine koju oni simbolizuju ili otelotvoruju. Oni ponekad plaćaju danak zbog usluga religijama i političkim partijama kojima su prestali da veruju jer su spoljašnje forme zadovoljene.Teško im je da promene svoj sistem verovanja, pa i kad vide ličnu korist za sebe u tome .

Strelci su jake volje i dobri u organizovanju, sposobni da sa izuzetnom pažnjom izguraju svaki projekat do okončanja..

Strelci su vatreni, iskreni i jednostavni u ljubavi, obično konvencionalni i sa jakom kontrolom svoje seksualne prirode. Ipak, ako su osujećeni, lako mogu dozvoliti da im neuspeh zagorča j život ili mogu da se osvete suprotnom polu postajući cinično promiskuitetni i često menjajući partnere.
Ako su njihovi brakovi uspešni, oni će biti verni supružnici i roditelji jako popustljivi, ali njihov urođeni nemir će ih stalno inspirisati da često odu od kuće na putovanja. Oni imaju potrebu za slobodom i često stavljaju karijeru ispred ljubavi supružnika i porodice. Žene Strelci su kolege njihovih muškaraca ako nemaju karijeru rivala s kojim će se boriti za svoju ljubav, oni teško izražavaju ljubav i rizikuju da partner pomisli da su frigidne.

U drugim ličnim odnosima oni su pouzdani, retko izdaju poverenje koje im neko ukaže. Oni mogu, međutim, biti nezgodni kad se naljute i muškarci i žene Strelci znaju kako će povrediti najviše svoje protivnike. S druge strane oni su velikodušan u praštanju.

Odgovaraju im veoma različite profesije. Oni su prirodni profesori i filozofi sa talentom za objašnjavanje moralnih principa i zakona .Ovo im omogućava da budu uspešni sveštenici s jedne strane ili naučnici sa druge. Pravo i politika im odgovaraju, kao i javne službe, administracija, odnosi sa javnošću i oglašavanje. Turizami istraživanje prirode traži takve nemirne duše i ako su njihove mogućnosti ograničene, oni mogu da pronađu nešto putovanja i promena scene u oružanim snagama ili kao turistički vodiči,mornari,vozači.

Bes je porok kome su Strelci skloni oni imaju tendenciju da buknu zbog gluposti,takodje i nestrpljenje . Zbog posla će žrtvovati svoje zdravlje i porodične odnose,a u očima njihove porodice zbog toga mogu da zasluže osudu.

Oni mogu biti strogi, nadmeni i nepažljivi na radnom mestu i hvalisavi, vulgarni i ekstravagantni u njihovim privatnim životima.
.

Strelci pate od bolesti kukova i butina dobijaju išijas i reumu. Navodni nedostatak silicijuma u ​​telesnoj građi može da im da lošu kožu, nokte i kosu.

Često postaju sportisti koje pogadjaju nesreće i povrede koje proizilaze iz sporta.

Boja izbora za Strelca je Purpurna ljubičasta.

Odgovarajući kamen je topaz.

Vladajuća planeta je Jupiter.