LAV HOROSKOP

Horoskop za ovu nedelju možete
pročitati na dnu stranice
Lav je :velikodušan,
kreativan i entuzijasta,
širokog uma,ekspanzivan,
veran i zna da voli
ali i netolerantan,
voli da šefuje i svuda
se upliće ,pompezan…

 

Lav  je najdominantniji, najspontaniji, najkreativniji i najekstrovertniji od svih zodijačkih znakova.Lavovi su ambiciozni, hrabri, dominantni, snažne volje, pozitivni, nezavisni, samouvereni … Rođeni lideri, bilo u podršci, ili u pobuni protiv, statusa kvo. Oni su  najefikasniji kada su u poziciji komandovanja, njihov lični magnetizam i urođena  ljubaznost izazivaju lojalnost od podređenih. Oni  jednostavno, znaju tačno šta žele i koriste svu svoju energiju, kreativnost i snagu da to dobiju. Ako se Lav suoči  sa neuspesima on će iz poraza izaći kao još jači.

Njihove mane mogu biti velike, kao i njihove vrline, a preterano negativan Lav može biti jedno od najneprijatnijih  ljudskih bića, pokazujući izuzetnu aroganciju i ponos, oholost autoritarizam … Ako su ljubomorni ili sumnjiče rivala, oni neće oklevati da koristi lukavstvo, laži i prevare da ih diskredituju. Sebičnost, pohlepa za laskanjem, hvalisavost ,bombastičnost, pompeznost i snobovska superiornosti i oholost…
Dodajte strast za luksuzom, požudu za vlašću, neograničenu seksualnu požudu, i emotivnu popustljivost pa možete sagledati Lava iz svih uglova. Srećom retkost je da je  jedan Lav toliko nedisciplinovan i da poseduje sve ove mane , po urođenoj mudrosti on je mnogo izbalansiraniji.

U profesionalnom životu oni dobro rade u bilo kom zanimanju u kome ima mesta na vrhu. Oni su odlični organizatori i upravljači, često postavljaju temelje za nove projekte. Ukoliko počnu kao radnici odmah će težiti da postanu šefovi, delom zato što su po prirodi ambiciozni, delom zato što ne vole uputstva za rad, preferirajući komandne funkcije.

U njegovom ili njenom odnosu sa drugima Lav  je otvoren, iskren, originalan i od poverenja. Oni imaju jak polni  nagon tako da im je teško da budu konstantni, mogu imati brojne ljubavne afere, njihova čežnja za ljubavnim zadovoljstvima  i lepotom često ih tera od jednog atraktivnog partnera do drugog. Oni su veoma skloni  prevari. Njihovi brakovi ne mogu biti sigurni iz istog razloga.Uvek su iskreni i velikodušni prema svojim ljubavnicima, dok ljubav traje, mada će ostati vezani za svoje domove dokle god se radi u njihovu korist. Oni traže uslugu, ali su nesposobni da je drugima pruže.

Lava prate brojne bolesti: bol u leđima i plućima, kičma , bolesti srca i krvotoka nevolje sa očima…

Boja izbora za Lava je zlatna.Dragi kamen rubin.

.

Vladajuća planeta znaka Lav je SUNCE

Zanimljivosti o vašem znaku:

Muški lavovi nisu naročito dobri lovci, glavni posao obavljaju  ženke, mužjaci samo poeraju  plen  a ženke ga jure, ali mužjaci jedu pre ženki. Love  noću ili u hladnije doba dana, toplije vreme provode odmarajući u hladu. Samo mužjacima raste griva, može potrajati i do 5 godina da u potpunosti izraste.

NEDELJNI HOROSKOP od 2.2.2014. do 9.2.2014

LJUBAV: U prvoj polovini nedelje biće vam teško da se uskladite sa partnerom u mnogo čemu, pa se možete osećati zapostavljeno. Kompromis je jedino rešenje. Ako ste slobodni, ne bi valjalo da ulazite u novu vezu. U drugoj polovini nedelje, osećaćete potrebu za romantikom i za više nežnosti u vašoj emotivnoj vezi, pa ćete zbog toga iskreno i otvoreno pružati nežnost i pažnju svom partneru, što će vam biti uzvraćeno.

POSAO: U odnosima sa saradnicima bićete skloni sebičnom i neodgovornom ponašanju. Nećete biti sposobni za praktičnu saradnju, pa bi vaši poslovni odnosi mogli postati zategnuti. U slučaju spornih stvari budite otvoreni na kompromis.

ZDRAVLJE: Osetljivi su vam urogenitalni organi. Mogli biste osećati bolove u tom predelu.

Možda će vas zanimati >>> Sunce  vladar Lavova

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS