Jarac horoskop

Horoskop za ovu nedelju
možete pročitati na dnu stranice.
Jarac je

praktičan,

razborit,

ambiciozan,

disciplinovan,
strpljiv,

oprezan,

duhovit

ali i veoma škrt

i pesimista.

Znak Jarca je jedan od najstabilnijih i najozbiljnijih od svih znakova zodijaka . Ovi nezavisni, rocklike likovi imaju mnogo sterlinga kvalitete. Jarac je vredan, emotivan, pronicljiv, praktičan, odgovoran, istrajan i oprezan do ekstremnih granica, oni su u stanju da budu postojani onoliko dugo koliko je potrebno da se ostvari cilj koji su postavili sebi. Jarac je pouzdan radnik u skoro svakoj profesiji .
.

Ako Jarac postane šef ili menadžer; postavlja visoke standarde za sebe i druge. On uvek traži iskrenost ali je i samokritičan, oni poštuju disciplinu odozgo i traže je od onih koji su ispod njih.

Često u težnji da ostvare svoje ciljeve, stavljaju u drugi plan svoje porodice ili partnere ,oni će istrajno nastaviti ka cilju čak i dugo nakon što su drugi odustali i pali na tom putu. Oni pažljivo planiraju da bi ispunili svoje ambicije (koje često uključuju to da postanu bogati). Zbog svoje sposobnosti organizovanja su u stanju da rade na nekoliko projekata istovremeno.
Nisu uvek najprijatnije kolege na poslujer su rezervisani i previše konzervativni, vrednuju tradicijeviše nego inovacije, međutim vredni su, i često imaju smisla za humor. Takođe, postoji tendencija da ih “hvata” melanholija i pesimizam, pa čak i teško osećanje nesreće koje retko koji Jarac može da zadrži samo za sebe.U ekstremnim slučajevima ova osobina može ih učiniti veoma depresivnim osobama. Iz navedenog razloga, Jarac treba da provodi mnogo vremena u meditaciji i prikupljanju snage da kontroliše takve unutrašnje emocije.

Još jedan neočekivan kvalitet u znaku Jarca je interesovanje za okultno koji istrajava uprkos njegovoj prirodi skeptičnog uma .

Oni razmišljaju veoma duboko , temeljno istražuju sve mogućnosti pre nego što se odluče za “sigurnu” alternativu. Oni imaju dobro pamćenje i nezajažljivu želju za znanjem. Oni su racionalni, logični i razboriti, ima dobru koncentraciju i vole debatu u kojoj mogu da pokažu svoje mišljenje protivnicima.

U njihovim ličnim odnosima su pomalo sebični, ali ne preterano, oprezni i obazrivi s ljudima koje ne poznaju dobro, radije se ne mešaju sa drugima, a za uzvrat češće dopustaju drugima da se približe njima, tako oni imaju tendenciju da privuče ljude koji ih ne razumeju . Oni imaju samo nekoliko dobrih prijatelja, ali su im vrlo lojalni , mogu postati gorak i moćan neprijatelj.U braku su verni, mada skloni ljubomori.Većini brak traje ceo život.

Zanimanja koja mogu da im odgovaraju su ona koja imaju veze sa matematikom ili novcem . Oni mogu da budu ekonomisti, finansijeri, bankari, špekulanti, izvođači radova, menadžeri i posrednici za nekretnine. Oni se iskazuju kao birokrate, posebno kada su u pitanju projekti koji traže dugoročno planiranje i rad, a njihova veština u debati i ljubav prema dijalektici ih čini dobrim političarima. Ako se radi sopstvenim rukama, oni mogu postati praktični naučnici, inženjeri, poljoprivrednici i građevinari.

Prate ih kožna oboljenja od osipa ,alergija do čireva. Anemija, katar, gluvoća, reumatizam i rahitis takodje često ugrožavaju pripadnike ovog znaka.Tendencija da često potiskuju svoje emocije može dovesti do problema sa želudcem i digestivnim traktom.

Vladajuća planeta je Saturn,boja braon kao i većina tamnih boja,dragi kamen crni oniks.