Devica horoskop

Horoskop za ovu nedelju možete pročitati na dnu stranice.
Devica je:skromna,stidljiva,pedantna,pouzdana,praktična,marljiva,
inteligentna ali i konzervativna,perfekcionista,nemirna i mučitelj…

Devica je samo kao znak predstavljen ženom.Uglavnm se misli na potencijalno kreativnu devojku, lepu , inteligentnu i pedantnu. I muškarci i žene Device su obično oštroumni, kritički nastrojeni, razumni, strpljivii praktični ,pristalice statusa kvo i teže konzervativizmu u svim sferama života. Na površini su emotivno hladni, a ponekad to ide dublje jer imaju naviku da suzbijaju njihovu prirodnu ljubaznost što može da dovede do povlačenja u sebe i izbegavanja novih prijateljstava.

Do spoljnog nedostatka osećanja kod nekih osoba rođenih u ovom znaku dolazi jer skrivaju previše emocija plašeći se da ih pokažu jer ne veruju drugima, niti imaju poverenja u sebe i svoje sudove. To je zato što su svesni određenih nedostataka u sebi od svetovnosti, praktičnosti, sofisticiranosti . Ipak, u njihovoj uzdržanosti oni su, naizgled vedrog i prijatanog duha, mogu biti razumni, diskretni, elokventni, mudari i duhoviti, sa dobrim razumevanjem problema drugih ljudi sa kojima se mogu pozabaviti sa praktičnošću koja nije uvek očigledna u njihovim ličnim odnosima.

Oba pola imaju značajan šarm i dostojanstvo. U braku mogu biti istinski odani, postajući dobri supružnici i roditelji, ali njihova težnja za savršenstvom u ljubavi vodi tome da im ne odgovaraju partneri čiji je seksualni nagon takav da zahteva strast i inovacije u seksu.

Oni su intelektualno radoznali, metodični i logičari, studiozani su i brzo uče. Oni kombinuju mentalnu genijalnost sa sposobnošću da naprave jasnu analizu najkomplikovanijih problema. Imaju odlično oko za detalje, ali mogu biti toliko pedantni oko sitnica da zanemare veće probleme.
Temeljitost, naporan rad i savesnost su njihove odlike, a oni su perfekcionisti u poslu a, ako stvari krenu loše, oni se lako obeshrabre. Zbog njihove sposobnosti da vide svaki uglo jednog problema, oni su nezadovoljni apstraktnim teoretisanjem.Razmatrajući mnoge različite tačke gledišta, često će se kolebati oko donošenja odluke jer nemaju poverenja u zaključke do kojih stignu.Sa ovim osobinama, oni su bolji kao podređeni nego kao lideri.Device imaju potencijalne sposobnosti u umetnosti, naukama i jezicima. Jezik posebno koriste pravilno, jasno, svesno i formalno.Mogu da naprave karijere u mašinskom crtanju, geodeziji i sličnim zanimanjima, bolji su u poslu u biblioteci ili kancelariji nego u radionici.
.

Pažljivi su sa novcem i njihov interes u statistici ih čini odličnim knjigovođama i računovođama. Ako počnu poslovnu karijeru njihova lukavost i analitička genijalnost mogla bi da ih iskuša u neiskrenosti, mada oni uglavnom imaju dovoljno moralnog smisla da se odupru iskušenju.

Bolesti sa kojima najčešće imaju problema su :kašalj, pneumonija i nervne nestabilnosti.U njihovoj prirodi je da su skloni brigama i to ih čini ranjivim po pitanju stomaka i creva uključujući grčeve i čireve. Male Device mogu imati problema sa polnim organima. Oba pola su veoma zainteresovana za lekove i ezoterične kuhinje, a njihovi osetljivi stomaci zahtevaju da budu oprezni sa ishranom.

Vladajuća planeta Device je Merkur.

Boje za Devici su Zelena i Tamnosmeđa