DEVICA HOROSKOP

Horoskop za ovu nedelju možete pročitati na dnu stranice.
Devica je:skromna,stidljiva,pedantna,pouzdana,praktična,marljiva,
inteligentna ali i konzervativna,perfekcionista,nemirna i mučitelj…

 

Devica je samo kao znak predstavljen ženom.Uglavnm se misli na potencijalno kreativnu devojku, lepu , inteligentnu i pedantnu. I muškarci i žene Device  su obično oštroumni, kritički nastrojeni, razumni, strpljivii praktični ,pristalice statusa kvo  i teže konzervativizmu u svim  sferama života. Na površini su emotivno hladni, a ponekad to ide dublje jer imaju naviku da suzbijaju  njihovu  prirodnu ljubaznost što može da dovede do povlačenja u sebe i izbegavanja novih prijateljstava.

Do spoljnog nedostatka osećanja  kod nekih osoba rođenih u ovom znaku dolazi jer skrivaju previše emocija plašeći se da ih pokažu  jer ne veruju drugima, niti imaju poverenja u sebe i svoje sudove. To je zato što su svesni određenih nedostataka u sebi od svetovnosti, praktičnosti, sofisticiranosti . Ipak, u njihovoj uzdržanosti oni su, naizgled vedrog i prijatanog  duha, mogu biti razumni, diskretni, elokventni, mudari i duhoviti, sa dobrim razumevanjem problema drugih ljudi sa kojima se mogu pozabaviti sa praktičnošću koja nije uvek očigledna u njihovim ličnim odnosima.

Oba pola imaju značajan šarm i dostojanstvo. U braku mogu biti istinski odani, postajući dobri supružnici i roditelji, ali njihova težnja za savršenstvom u ljubavi  vodi tome da im ne odgovaraju partneri  čiji je seksualni nagon takav da zahteva strast i inovacije u seksu.

Oni su intelektualno radoznali, metodični i logičari, studiozani su i brzo uče. Oni kombinuju mentalnu genijalnost sa sposobnošću da naprave jasnu analizu najkomplikovanijih problema. Imaju odlično oko za detalje, ali mogu biti toliko pedantni oko sitnica da zanemare veće probleme.
Temeljitost, naporan rad i savesnost su njihove odlike, a oni su  perfekcionisti u poslu a, ako stvari krenu loše, oni se lako obeshrabre. Zbog njihove sposobnosti da vide svaki uglo  jednog problema, oni su nezadovoljni apstraktnim teoretisanjem.Razmatrajući  mnoge različite tačke gledišta, često će se kolebati oko donošenja odluke jer nemaju poverenja u zaključke  do kojih stignu.Sa ovim osobinama, oni su bolji kao podređeni nego kao lideri.Device imaju potencijalne sposobnosti u umetnosti, naukama i jezicima. Jezik posebno  koriste pravilno, jasno, svesno i formalno.Mogu da naprave karijere u mašinskom crtanju, geodeziji i sličnim zanimanjima, bolji su u poslu   u biblioteci ili kancelariji nego u radionici.

.

Pažljivi su sa novcem i njihov interes u statistici ih čini odličnim knjigovođama i računovođama. Ako počnu poslovnu karijeru njihova lukavost i analitička genijalnost mogla bi da ih iskuša u neiskrenosti, mada oni uglavnom imaju dovoljno moralnog smisla da se odupru iskušenju.

Bolesti sa kojima najčešće imaju problema su :kašalj, pneumonija i nervne nestabilnosti.U njihovoj prirodi je da su skloni brigama i to ih čini ranjivim po pitanju stomaka i creva  uključujući grčeve i čireve. Male Device mogu imati problema sa polnim organima. Oba pola su veoma zainteresovana za lekove i ezoterične kuhinje, a njihovi osetljivi stomaci  zahtevaju da budu oprezni sa ishranom.

Vladajuća planeta Device je  Merkur.

Boje za Devici su Zelena i Tamnosmeđa

Nedeljni horoskop od 2.2.2014. do 9.2.2014

LJUBAV: U prvoj polovini nedelje moguće su ozbiljne nesuglasice sa partnerom, jer nećete uspeti da se dogovorite oko nekih važnih zajedničkih ciljeva. Pri tome možete biti skloni ispoljavanju teškog karaktera. Nastojte da se kontrolišete, inače bi vaša veza mogla biti ozbiljno ugrožena. Potražite zajednički prihvatljivo rešenje za probleme u vezi. U drugoj polovini nedelje rešićete nesuglasice i primaćete više pažnje i nežnosti nego obično od svog partnera.

POSAO: Vaša intuicija će biti pojačana i nepogrešivo će vas voditi ka uspehu u ostvarivanju planiranih ciljeva. Imaćete dobar osećaj za konstruktivne poslovne poteze u pravom trenutku i dobro ćete odabirati saradnike.

ZDRAVLJE: Izbegavajte uzbuđenja i stresne okolnosti, jer ste podložni stresu.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS